De Bovenverdieping heeft sinds de ZEN-avond in december 2013 al heel wat events achter de rug. Hoewel we een aardig beeld van onze events voor ogen hadden, was het best pionieren. We liepen daarbij tegen allerlei onverwachte en onvoorziene zaken aan. De ene avond kwam naar ons gevoel weer net iets beter uit de verf dan de andere, hoewel we hebben gemerkt dat iedereen dat weer anders ervaart. De enquête die we eind vorig jaar onder onze deelnemers hebben gehouden was voor ons dan ook een belangrijk moment.

Met name de vraag: ‘Wat vinden jullie er eigenlijk van?’ vonden we uiteraard erg spannend. Tja, en wat vonden jullie er dan van?

Jullie antwoorden waren overwegend positief en enthousiast. Natuurlijk zaten er ook aanknopingspunten tussen voor verdere verbetering en goede ideeën voor de toekomst. Dus bij dezen willen we iedereen die de moeite heeft genomen om de enquête in te vullen hartelijk bedanken voor de waardevolle feedback!

Zoals beloofd hebben we vijf winnaars van een vrijkaart voor een event getrokken. De gelukkigen zijn: Anton Cruijsheer, Nina Euson, Reggy Saro, Mark Siegenbeek van Heukelom en Elze Waalkens. Uiteraard blijven we heel benieuwd wat jullie van onze activiteiten vinden en zijn alle goede tips en ideeën welkom, dus laat een bericht achter op deze pagina!

Terug naar Magazine