HET ONDERSTEBOVEN

DE inspiratie-events van De Bovenverdieping! Beleef een avond met een unieke mix van inhoud, uitwisseling, beleving en gezelligheid. Boeiende experts halen de onderste steen boven. Raak ondersteboven van nieuwe invalshoeken en het contact met leuke mensen.

De onderwerpen lopen uiteen van kunst tot wetenschap, maatschappij tot filosofie, muziek tot spiritualiteit. Dat is bewust. Zo ontwikkel je je in de breedte en kun je meepraten over veel interessante onderwerpen omdat je er over hebt nagedacht.

LEES MEER

KOM BOVEN!

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert De Bovenverdieping Kom Boven! Een avond waar inhoud met gezelligheid wordt gecombineerd. De diepte ingaan, een stap verder zetten, nieuwe verbanden leggen, inspiratie delen, over een idee sparren… Het kan allemaal! Je ontmoet elkaar in een persoonlijke en ontspannend sfeer, om van gedachten te wisselen over onderwerpen die jou en de ander bezighouden. En om natuurlijk te genieten van lekker eten, drinken en live muziek. Iedereen is welkom en iedereen is vrij om zelf een onderwerp in te brengen. Benieuwd of dit iets is voor jou? Of houdt iets jou dagelijks bezig en wil je dat met ons delen? Kom een keertje naar Boven!
LEES MEER

INSPIRATIESHOTS

Samen met Café de Ceuvel en de Crossboat organiseert De Bovenverdieping een reeks inspirerende workshops om jouw toekomst in de maatschappij vorm te geven. Je kunt je elke maand verdiepen in thema’s die voor jou relevant zijn als je balans zoekt tussen werk, je eigen welzijn en dat van de wereld om je heen. Elke keer weer een boeiende spreker, verrassende inzichten en leuke mensen waarmee je kunt sparren. Door middel van leuke werkvormen geef je zelf betekenis aan elk onderwerp. Een uitstekende manier om eens kennis te maken met De Bovenverdieping. Check de agenda voor data en onderwerpen!
LEES MEER

SABBATICAL IN A DAY

Een dag waarop je even stopt… en verbindt met jezelf

Een half jaar vrij nemen om uit te vinden waar je naartoe wilt? Wat je belangrijk vindt? Hoe de balans te vinden tussen werk en privé? Helemaal niet nodig! Bij De Bovenverdieping kan het in een dag: de Sabbatical in a Day. Een dag waarop we jouw ‘gewone’ leven even parkeren. Vandaag staat in het teken van verbinden met je hoofd en je hart. From dusk till dawn. Een dag die je nooit zult vergeten.

LEES MEER

BEDRIJFSVERDIEPING

Een reeks inspiratie-events waarop medewerkers zich op een leuke en ontspannen manier kunnen ontwikkelen. Nu eens niet gericht op specifieke (bedrijfs)inhoud of vaardigheden, maar op algemene ontwikkeling, om de open geest van medewerkers te stimuleren, de nieuwsgierigheid te prikkelen en verrassende invalshoeken te verkennen. Dat bevordert de creativiteit. Bovendien stelt het collega’s in staat om eens op een totaal andere manier verbinding met elkaar te maken. Overigens kunnen wij ook uw eigen evenement – zakelijk of privé – verrijken, natuurlijk volgens het exclusieve concept van De Bovenverdieping.
LEES MEER

SPECIALS

Soms organiseren we iets extra’s of buiten de programmering om, tussendoor. Omdat we iemand ontmoeten die iets bijzonders te vertellen heeft.  Of omdat iemand ons dat vraagt en we weer nieuwe interessante verbindingen kunnen leggen. Of omdat één van onze samenwerkingspartners iets onderneemt dat we onze bezoekers niet willen onthouden. Zo vertoonden we onlangs een prachtige film over geluk van zen-leraar Misha Beliën, die eind 2013 onze inspiratieavond over ZEN tot een belevenis maakte. Zo inspireren we elkaar! Dus schroom niet contact met ons op te nemen als je een goed idee hebt voor een event.
LEES MEER