Kom bij De Bovenverdieping!

De Bovenverdieping is een gezelschap van leuke mensen die verbinding, verdieping en verwondering zoeken. Wij geloven sterk in de kracht van elkaar ontmoeten en inspireren. Op De Bovenverdieping komen allerlei nieuwsgierige mensen bij elkaar. Wie je bent, wat je doet of waarin je gelooft, speelt geen rol. Je voelt je thuis op De Bovenverdieping als je zingeving, betekenis en echt contact zoekt. Bij alles wat wij doen, staat onze missie centraal: het verrijken van het leven van leuke mensen. Wij bieden bijzondere offline en online ontmoetingen. Wat wij beloven? Buitengewone inzichten, onvoorstelbare ontmoetingen en verrassende dwarsverbanden. De Bovenverdieping staat garant voor inspiratie!

Sacha en Emiel: op een nieuwe manier op zoek naar verdieping en zingeving

Lezingen genoeg, maar vaak saai. Netwerkborrels: ook voldoende, maar vaak zonder inhoud. Wij hadden het gevoel dat het anders kan. Waarom geen een combinatie van inhoud en gezelligheid? Van verdieping zoeken èn leuke mensen ontmoeten op een aansprekende manier? Waar vind je dat? Wij konden het niet echt ontdekken: een tof avondje uit waarop je geïnspireerd raakt, met anderen samen iets leuks beleeft en ook nog wat opsteekt. We hebben gemerkt dat veel vrienden van ons dat herkenden, daarom zijn we De Bovenverdieping gestart. In eerste instantie naast ons werk als projectmanagers in de wijkontwikkeling en in de ICT, maar wel met de ambitie om het professioneel te laten groeien.

Er zijn zoveel leuke, inspirerende, verrassende, belangrijke en ontroerende onderwerpen en verhalen die het waard zijn om te ontdekken. En dan niet in de vorm van een lange saaie, of gelikte korte presentatie, maar een echt gesprek erover, de diepte in gaan. Meerdere kanten belichten op een verrassende manier. Het onderwerp beleven. Dat niet alleen je hoofd, maar ook je hart wordt geraakt.

Begrip van de wereld krijgen en op een leuke manier diepgang zoeken, dat is waar het voor ons om gaat. Je breed blijven ontwikkelen op het gebied van wetenschap, kunst, psychologie, muziek, maatschappij. Die kennis geeft houvast, maar net zo belangrijk is de houding waarmee je de wereld tegemoet treedt en waarop je zelf zin en richting geeft aan je leven. Dat je nieuwsgierig, open en kritisch blijft. Niet te snel oordeelt en denkt alles te weten, maar wel je eigen ‘morele kompas’ ontwikkelt. Dit alles is een activiteit waar menselijk contact bij nodig is. Daarin voorziet De Bovenverdieping.

Linkedin buttonContact:
Sacha Schoonhoven
E s.schoonhoven@debovenverdieping.nl
T +31 (0)6 54 72 28 73

De drie beginselen van De Bovenverdieping

Verdieping. Wij benaderen de wereld met open blik. Vrij van vooroordelen en oppervlakkige meningen gaat het ergens over. Gewoon. Omdat iets interessant is. Niet gewichtig. Wel oprecht, met aandacht en humor.

Verbinding. Wij creëren een persoonlijke sfeer waarin je leuke mensen kunt ontmoeten. Waarbij openheid en naar elkaar luisteren vanzelfsprekend zijn en je energie krijgt door samen iets te beleven.

Verwondering. Wij bekijken de dingen liefst van de andere kant en laten ons graag verrassen. Even op het verkeerde been. Altijd prikkelend, soms verwarrend en zelfs verbijsterend.