Het 1e kwartaal van 2015 stond bij De Bovenverdieping in het teken van grote maatschappelijke vraagstukken. Hoe ziet de toekomst van werk eruit? Waar moet ik me op voorbereiden als het gaat over de zorg in Nederland? Hoe krijgen we sociale organisaties ondernemender en ondernemingen socialer? En wat is mijn eigen rol in de (participatie)maatschappij?

Grote vragen en erg interessant om daar eens een avond met elkaar over van gedachten te wisselen. Maar ook te groot om in één avondje op te lossen, of zelfs maar alle aspecten van te bespreken. Daarom is er dit Magazine HxBxD, dat verdergaat waar de events ophouden. Je vindt er verdieping op de thema’s, en je kunt er lezen hoe het verder ging met sprekers, hete hangijzers en nieuwe initiatieven die weer uit de events ontstonden. Zo laten we zien dat De Bovenverdieping meer is dan een optelsom van programma’s: een interessant en dynamisch netwerk voor zinzoekers en levensgenieters!

Neem er even de tijd voor, en laat ons vooral ook weten wat je ervan vindt. Dat kan door een reactie te plaatsen op één van de pagina’s, of door simpelweg een berichtje te sturen.

Ook inspireerde alle events van het afgelopen kwartaal ons tot een artikel over de tegenstelling tussen ‘links’ en ‘rechts’ en ‘zij’ en ‘wij’. Wat zeggen die tegenstellingen nog? En waar sta jij?

Je kunt het nog nalezen op LinkedIn.

Terug naar Magazine