Bedrijfsverdieping

Brengt het beste in uw mensen naar boven

Uw medewerkers maken uw succes. Niet in hun eentje, maar door goede samenwerking. Dat gaat niet vanzelf. U investeert in uw medewerkers en schept de voorwaarden voor hen om te excelleren. U ziet graag dat uw mensen zich:
Verwonderen. De dingen niet als vanzelfsprekend zien, maar zich afvragen: ‘waarom eigenlijk?’, openstaan voor nieuwe invalshoeken en alert zijn op kansen en mogelijkheden.
Verdiepen. Op zoek gaan naar vernieuwing en verbetering, de zaken van meerdere kanten bekijken, net één stap verder zetten en zich niet snel uit het veld laten slaan.
Verbinden. Goeie ideeën niet voor zichzelf houden, maar anderen door de hele organisatie opzoeken, creativiteit en ondernemerschap tonen en samenwerking zoeken.

Inspiratieshots van De Bovenverdieping

De Bovenverdieping neemt uw mensen mee op een event waar ze zich met elkaar op een verrassende manier verdiepen in een bepaald onderwerp. Waar ze met nieuwe dingen worden geconfronteerd, waar ze allemaal even uit hun comfortzone worden gehaald. Waar ze wat van leren, iets aan hebben en waardoor ze op een nieuwe, frisse manier weer tegen de vraagstukken in hun dagelijkse werk aankijken.

De inspiratieshots van De Bovenverdieping zijn een combinatie van inhoud, ontspanning, beleving en verbinding. Uw mensen worden op verschillende manieren aangesproken: met het hoofd en met het hart. Daarbij worden ze uitgedaagd om op zoek te gaan naar de persoonlijke betekenis voor hen. Zoals Confucius zei: “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.” Een inspiratieshot is verrassend, verrijkend en waardevol voor uw business.

De samenstelling van een inspiratieshot

  • Een inspirerende spreker, die een lezing of mini-college geeft over een thema naar keuze. Denk aan wetenschap, maatschappij, cultuur, filosofie.
  • De boodschap wordt versterkt door bijvoorbeeld kunst, muziek, theater of andere creatieve vormen
  • Uw medewerkers worden actief betrokken bij de inhoud en beleven samen het onderwerp
  • Het event kan worden gehouden bij u op locatie of juist op een hele andere, inspirerende plek, die de beleving kan versterken
  • De duur van het event is, afhankelijk van uw wensen, 2 uur tot 1 dagdeel. Er is natuurlijk ook maatwerk mogelijk
Ik wil graag meer informatie over een inspiratieshot voor mijn bedrijf!