Het is belangrijk om je te verdiepen in de toekomst van de arbeidsmarkt, werk te vinden dat bij je (passie) past, of je netwerk leren uit te breiden. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondertussen jezelf niet vergeet? Daarom gaat deze aflevering van de Inspiratieshots even terug naar de basis met een Mindfulness workshop.

Ben jij een twintiger of dertiger met een druk leven? Zit je ook weleens in gedachten verzonken op je fiets en besef je pas bij aankomst dat de hele rit langs je heen is gegaan? Ben je veel aan het plannen? En heb je het gevoel dat je vaak tijd tekort komt?

Mindfulness kan je helpen om rust en balans te vinden in je dagelijkse drukte. In een mindfulnesstraining oefen je met bewust aandacht geven aan wat je op elk moment ervaart: je traint jezelf om wat minder in je hoofd en wat meer in het ‘hier en nu’ te zijn.

Mindfulnesstrainer Martijn Han zal een introductieworkshop mindfulness verzorgen. Met een mix van begeleide aandachtsoefeningen en uitleg zul je ervaren hoe het is om bewust aandachtig te zijn voor je ervaringen van moment tot moment. De workshop is down to earth, zonder zweverigheid.

Martijn Han geeft mindfulnesstrainingen aan twintigers en dertigers. Op 22 september start Martijn de volgende 8-weekse mindfulnesstraining. Meer info: mindfulnessvoorstudenten.nl en mindfulnessdertigers.nl.

Datum: 10 juni 2015
Tijd: 20:00 – 22:00u (zaal open 19:30)
Locatie: Workship (@De Ceuvel), Korte Papaverweg 6C, Amsterdam
Prijs: € 7,50

Bestel tickets