AGENDA

25-sepKOM BOVEN! SPECIAL | TAFEL X 7 #DE BUREN!
Op deze speciale editie van Kom Boven! vindt een diner plaats volgens het concept van ‘Tafel van 7’ waarbij het gespreksonderwerp een maatschappelijk thema is. Deze keer: De Buren!

30-oktKOM BOVEN! # DUURZAME ENERGIE
Joris Benninga brengt je op de hoogte van de laatste inzichten in klimaatverandering en de nieuwste ontwikkelingen in duurzame energie.

27-novKOM BOVEN! # WAARDEN GEDREVEN MANAGEMENT
Ben jij thuis anders dan op je werk? Iets om over na te denken. Erwin Drenth deelt zijn ervaring met een andere manier van managen waarbij gedeelde waarden centraal staan.

SFEER PROEVEN

[rev_slider sfeer]
[rev_slider kom-boven-hp]

WAAROM DE BOVENVERDIEPING?

[rev_slider hp_spreker]

SAMENWERKING

[rev_slider deceuvel]

REFERENTIES

[rev_slider referentiesslider]
[rev_slider magazine-hp]

VERDIEPEN

De Bovenverdieping verdiept. Wij benaderen de wereld met open blik. Vrij van vooroordelen en oppervlakkige meningen gaat het weer ergens over. Gewoon. Omdat iets interessant is en vragen oproept. Niet gewichtig. Wel oprecht, met aandacht en humor.

VERBINDEN

De Bovenverdieping verbindt. Wij creëren een persoonlijke sfeer waarin je leuke mensen kunt ontmoeten. Waarbij openheid en naar elkaar luisteren vanzelfsprekend zijn en je energie krijgt door samen iets te beleven.

VERWONDEREN

De Bovenverdieping verwondert. Wij bekijken de dingen liefst van de andere kant en laten ons graag verrassen. Even op het verkeerde been. Altijd prikkelend, soms verwarrend en zelfs verbijsterend.

WIJ ZIJN TROTS OP DE SAMENWERKING MET