SPREKERS PARTICIPATIE

MICKEY HUIBREGTSEN

Mickey Huibregtsen was Chairman van McKinsey & Company Benelux en Scandinavië en Director van de wereldwijde organisatie. Sinds zijn terugtreden als firmant in 1999 is hij nog als lid van de adviesraad aan McKinsey verbonden. In zijn actieve periode bij McKinsey & Company werkte Huibregtsen voor vele grote Nederlandse en Belgische organisaties, zowel in de private als de overheidssector.

Zijn extra-curriculaire activiteiten zijn talrijk en divers. Zo is hij Board member van INSEAD, de internationale business school in Fontainebleau, initiatiefnemer en voorzitter van Stichting de Avond van Wetenschap & Maatschappij, voorzitter van de Jury en Bestuurslid van New Venture (business plan competitie), Senior Counsel voor PricewaterhouseCoopers en heeft hij een eigen wekelijks radioprogramma op Business Nieuws Radio en de Wereldomroep. Huibregtsen was ook voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité Nederlandse Sport Federatie van 1990 tot 1998.

RICHARD ROLING

Richard Roling is acteur en trainer. En doet aan ‘theatraal dagvoorzitterschap’. Daarbij is hij afwisselend gespreksleider en acteur. Hij gaat met het publiek in gesprek over een onderwerp en speelt daar direct op in met theater. Op deze manier gaat het onderwerp leven. Soms komisch, soms poëtisch of muzikaal…

TERUG NAAR HET EVENT

TICKETS BESTELLEN