Urban Campsite: Lichtarchitectuur (volgeboekt)

Dit event is volgeboekt: reserveren is helaas niet meer mogelijk.

‘Als het licht geeft, ben ik erdoor gefascineerd!’ Aldus lichtarchitect Arjen van der Cruijsen, die je op 31 juli bij UrbanCampsite maar al te graag meeneemt in zijn fascinatie. Arjen vertelt net zo gepassioneerd over de sterrenhemel als over zijn bedlampje en geeft zijn visie op wat licht kan (en moet!) betekenen in je dagelijks leven.

ARJEN VAN DER CRUIJSEN
Arjen is een lichtarchitect die geboeid is door de effecten van licht op de mens en de omgeving, waarbij natuurlijk licht voor hem een uitermate belangrijke inspiratiebron vormt. Door middel van verschillende lichtontwerpen, die altijd kwalitatief en alledaags van aard zijn, probeert hij zijn fascinatie te vertalen. Arjen heeft jarenlange internationale werkervaring in lichtprojecten (Philips Lighting) en deed universitaire opleidingen op het gebied van lichtarchitectuur, projectmanagement en techniek. Tijdens de lichtarchitectuur-workshop maak je bovendien samen met hem een op de camping geïnspireerd lichtobject!

URBAN CAMPSITE
UrbanCampsite Amsterdam is een reizende camping waar kamperen en kunst samenkomen. Een Art-Sleep-Experience waarbij je kan overnachten in een kunstwerk. Maar het is ook de moeite waard om alleen te bezoeken! Deze zomermaanden zijn ze neergestreken op het uiterste puntje van Centrumeiland (IJburg), naast de nieuwe locatie van Blijburg. De Bovenverdieping organiseert daar in juli en augustus twee events.

Datum: 31 juli 2015
Tijd: 20:30u
Locatie: Urban Campsite Amsterdam (IJburg, routebeschrijving)
Prijs: gratis (maar reserveer je plek via onderstaande knop!)

Reserveer nu!