Het balansgebeuren. Tussen werk en privé, je passie en je poen, de drukte en de stilte, het consumeren en het flexitariën, de geest en het lichaam, de wetenschap en de ethiek, het verbinden en het voorbijstreven, de toekomst en het verleden. We worden er soms misschien een beetje moe van. Want wie vindt de tijd om dat allemaal in balans te brengen?

Toch doet De Bovenverdieping nog een duit in het zakje. Want afgelopen kwartaal hebben we ervaren dat stilstaan bij de balans in jezelf van grote waarde kan zijn. Je afvragen ‘wat wil ik nou echt?‘, meer mindfull in het leven staan, reacties op stressvolle situaties in je lichaam proberen ‘te voelen’, je grenzen bepalen op het gebied van nieuwe technologieën, dat levert inzichten op waar je mee verder kan. Zie daarvoor ook de terugblik op alle Inspiratieshots@De Ceuvel van het afgelopen half jaar, die Linda Roos – zelf spreker op de allereerste editie – speciaal voor dit Magazine schreef.

Gelukkig is nu de zomer aangebroken. Een periode waarin je als het goed is iets meer tijd en ruimte ervaart om je met dit soort vraagstukken bezig te houden. Dus neem dit magazine mee op vakantie, neem de tijd om het van voor tot achter en van links tot recht te lezen en denk eens dieper over de dingen na. We zijn benieuwd tot welke nieuwe inzichten jij gaat komen!

TERUG NAAR MAGAZINE